My Gym Closet is ontstaan begin 2016 door de oprichtsters Christine Weterings en Emmy Jaspers - Weterings. Een tweeling met een passie voor sporten en fashion.

Christine:

Met een vooropleiding in de detailhandel Mode en onze liefde voor sport, hebben wij na lang erover gedroomd, het gewoon gedaan, onze droom "My Gym Closet" opgericht! Deze reis ging uiteraard niet vanzelf en er waren momenten dat we dachten: kunnen wij dit wel? Nemen we niet teveel risico`s? Maar we hebben doorgezet en wat zijn we trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. De spanning van onze eerste order tot het uitpakken van onze eerste bestelling. Het opbouwen van onze website en het zien groeien tot een mooie webwinkel. We zullen nog veel moeten leren maar dat maakt het ook zo leuk! Focus op je doelen en ga ervoor! "Stop doubting yourself, work hard, and make it happen!"

Emmy:
Wanneer je je mooi, leuk en functioneel kleedt naar de sportschool of een ander soort sport, merk je dat je meer gemotiveerd bent. Daardoor krijg je een betere doorzettingsvermogen en meer zelfvertrouwen. In 2016 gaat het er allang niet meer om om hoe dun je bent. Een sterk en gezond lichaam daar is waar we naar streven! Begin daarom in een mooie en functionele outfit, echt het helpt!

Onze merken:
De merken die wij aanbieden zijn exclusief maar betaalbaar. Functionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Gavelo (Sweden), Shape me up (Sweden), Better Bodies (Sweden) en Neo Noir black run (Denmark) spelen daar heel goed op in. Deze merken hebben wij exclusief voor jullie geselecteerd. Met deze outfits ben je verzekerd van iets unieks.

Foto