Abdominals! Better Bodies Work-out video

  31/07/2017     Reacties (0)

">http:// Klik op video Abdominal work-out Part 1 with Artem Zhuchkov

Lees meer

Training Shoulders! Better bodies work-out video

  24/07/2017     Reacties (0)

">http:// Klik op video Shoulder work-out with Ian Gaines and Helene Ahlson In deze video zie je oefeningen die je nooit eerder hebt gezien! Wie durft de uitdaging aan? No Excuses! Get it done!

Lees meer

Back Attack! Better Bodies work-out video

  17/07/2017     Reacties (0)

">http:// Klik op de video In deze video een rugtraining van Helene Ahlson en Anna Stalnacke. Deze training kun je alleen doen maar is nog leuker met een gymbuddy. Be motivated and keep moving!

Lees meer

Better Bodies High Intensity intervals with Linda Illerstam

  Better Bodies     10/07/2017     Reacties (0)

">http:// Klik op de video  Linda Illerstam is een IFBB Bikini Fitness atleet uit Zweden en wordt gesponsord door Better Bodies. In deze video deelt Linda Illerstam een High Intensity Interval training die ze naast haar krachttrainingen doet. Watch it en keep going!  

Lees meer

Hoe kan ik het beste mijn sportkleding wassen?

  10/05/2016     Reacties (0)

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe je het beste je sportkleding kan wassen. Hoe houd je ze lang mooi? En hoe haal ik de nare geurtjes eruit? Hieronder hebben wij een aantal tips voor je: -Was je sportkleding (net als al je andere kleding) binnenste buiten, zodat je kleding langer goed blijft. -Kies voor een vloeibaar wasmiddel en was je sportkleding op 30 graden en niet hoger. Sportkleding is gemaakt van materiaal dat vocht naar buiten transporteert. Als je de kleding te heet gaat wassen, dan kan het de werking van deze stof gaan verliezen. Steeds meer wasmachines hebben een speciaal programma voor sportkleding. Dit programma wast in een lagere temperatuur en spoelt beter uit.  -Gebruik geen wasverzachter voor je sportkleding dit kan de elasticiteit van de kleding aantasten. -Synthetische kleding nemen geuren veel sneller op. Om de nare geurtjes eruit te halen kun je de kleding het beste een paar uurtjes in een emmertje met azijn zetten, voordat je het gaat wassen. Azijn heeft een ontsmettende en neutraliserende werking.  -Lijkt me logisch en onnodig maar ik zeg het toch maar even: doe je sportkleding nooit in de droger. Hier slijt je kleding heel snel van.

Lees meer